Equip docent

Experiència i talent

Olga Roig

Fundadora

Fundadora de l’Escola de Ballet Olga Roig l’any 1967. Professora Diplomada per la Royal Academy of Dance. Membre de la Federació Catalana de Professors de Dansa i de l’Associació de Professors de Dansa Acadèmica de la província de Barcelona. Actualment ofereix màster classes.

Laura Bataller

Direcció

Professora Diplomada en Dansa Clàssica per la Royal Academy of Dance. Títol en Dansa Contemporània i Coreografia de l’Institut del Teatre Estudis de Pedagogia de la Dansa de l’Institut del Teatre. Ballarina en actiu i creadora de projectes artístics com a coreògrafa. Professora de Dansa Clàssica i Contemporània de diferents escoles, Instituts i Projectes de Catalunya des de fa 22 anys. CoDirectora artística del Festival BATECS de Dansa de la Catalunya Central CoFundadora de la Plataforma per la Dansa de la Catalunya Central.

Professorat

Núria Ros

Professora Diplomada en Dansa Clàssica per la Royal Academy of Dance. Ex-ballarina de la Companyia de Ballet Clàssic David Campos.  Professora de dansa clàssica de l’escola de ballet Olga Roig i altres escoles de Catalunya.

Mireia Ribas

Llicenciada en Psicologia. Professora Diplomada en Dansa Clàssica per la Royal Academy of Dance. Ballarina titulada en Dansa Clàssica per la Royal Academy of Dance . Estudiant encara ara de dansa clàssica i dansa contemporània i professora de dansa clàssica a l’escola de ballet Olga Roig. Professora convidada a altres escoles de dansa de la Catalunya Central.

Eli Guasch

Atenció a l’alumnat i a la família.

Comunicació i secretaria.

Professors Convidats

Cristina Benavent
Lucía Cerdán
Carlos Bonilla
Alba Nadal
Kirill Radev
Mercè Freixas
Nàdia Pessarrodona
Laura Ruiz Tamayo
Clàudia de Juan Ros
Toni Mira

 

Col·laboracions